Tävling

På Instagram har ACO Spotless en tävling där du har chans att vinna hela ACO Spotless-serien. Tävlingen kommuniceras via Instagram-profiler och hittas via #acospotless.

Tävlingsvillkor

Genom att du motiverar med en kommentar på Instagram till den post som kommunicerar tävlingen samt använder hashtag #acospotless godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt våra tävlingsvillkor.

Tävlingen pågår från den 29 augusti  2016 till 18 september 2016 på Instagram och anordnas av Splay (Splay AB).

En jury utser 1 st vinnare från varje post som motiverat med kommentar och taggat med hashtaggen #acospotless. Bidragen bedöms efter originalitet, kreativitet, känsla och relevans till temat.

Vinnaren av tävlingen vinner samtliga produkter som ingår i ACO Spotless serien, totalt sex stycken. Se samtliga produkter här: http://acospotless.se/produkter/

Vinster kan inte bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Splay förbehåller sig rätten att utesluta och ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela upphovsmannen om det upplevs att bidraget bedöms vara olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande eller strider mot någon av Its my styls policys.
Deltagaren respekterar Splays allmänna villkor.

Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal eller ha målsmans tillstånd för att delta i tävlingen.
Du måste ha ett öppet Instagram-konto för att kunna delta i tävlingen.

Vinnarna meddelas via ett meddelande från Splay direkt till vinnaren. Vinnarna kommer ev även att presenteras på ACO Sveriges Instagram-konto @acosverige

Om vinnaren inte har kontaktat Splay med adress och telefonnummer inom två dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.