Om ACO

ACO grundades 1939. Namnet ACO, Apotekens Composita, betyder ”apotekens blandning” på latin och uppkom eftersom produkterna blandades av apotekaren själv utifrån individens behov. I takt med att läkemedelsindustrin utvecklades allt snabbare och att utrustningen som krävdes för framställning blev allt mer avancerad och dyrare gick de fristående apoteken samman. De bildade varumärket ACO i syfte att effektivisera utveckling och framställning

Precis som 1939 sker vår utveckling och framställning fortfarande i Sverige. På det egna forsknings- och utvecklingslaboratoriet utvecklar vi säkra produkter med moderna formuleringar för konsumenten i Norden.

ACO har sedan 1939 använt noga utvalda och dokumenterat vårdande och skonsamma ingredienser. Men lika viktigt har varit att välja bort överflödiga ingredienser och renodla compositan.

ACO / NOGA UTVALT NOGA BORTVALT

Läs mer på www.facebook.com/acosverige och www.aco.se
Kontakta oss på info@omega-pharma.se

Om ACOSpotless

Finnar är ett problem som drabbar de flesta och är inget att skämmas för. Därför vill vi tillhandahålla effektiva och skonsamma produkter för att minimera problem när de väl uppkommer. ACO Spotless är en komplett hudvårdsserie för att effektivt förebygga finnar och oren hy.